Al het nieuws

CTB zet Curaçao met deze exposure op de kaart

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Life After Football Curaçao Footvolley 2023 wordt zes weken lang uitgezonden op de Nederlandse televisie. Het programma wordt geproduceerd door Life After Football in samenwerking met The MediaBrothers.

Footvolley2Dat is tijdens een persconferentie van de Curaçao Tourist Board (CTB) uit de doeken gedaan. Er is gisteren al gestart met de opnames bij Papagayo en deze duren tot 21 november. Het is de derde editie van Life After Football Footvolley. Er worden ook verschillende lifestyle-items opgenomen met de deelnemende bekende Nederlandse voetbalspelers, zoals Dirk Kuijt, Eljero Elia, Orlando Engelaar, Mounir El Hamdaoui, Ron Vlaar, André Ooijer, Ryan Babel, Jeremain Lens, Diego Biseswar, Evgeniy Levchenko, Ryan Donk en Gianni Zuiverloon.
Het 25 minuten durende lifestyleprogramma wordt in februari en maart 2023 op woensdagavond uitgezonden op de mannen- en sportzender RTL7. Bovendien zal het programma na de première op RTL 7 in april en mei worden herhaald en ook ‘on demand’ beschikbaar zijn op Videoland van RTL.
De presentator van het programma is televisiepersoonlijkheid Sander de Kramer, bijgestaan door Life After Footballs’ eigen anchorman Regi Blinker. Samen zullen zij wekelijks een gedetailleerd verslag doen van de wedstrijden, de competitie en de unieke belevenissen die plaatsvinden op Curaçao.
Naast een uitgezonden verslag van de wedstrijd worden er ‘real life’ portretten gemaakt van huidige en voormalige voetballers, hun vrouwen en kinderen. ,,We richten ons op zowel de speler als zijn omgeving, waarbij we de interesses, achtergrond of geheime hobby’s van de speler belichten. Daarnaast schetsen we de vele aantrekkelijke en luxe mogelijkheden die Curaçao te bieden heeft. Er wordt verder aandacht besteed aan sociale, educatieve en milieukwesties. Zo hebben we een Meet & Greet met minister Ruisandro Cijntje, een jeugdvoetbalclinic in de FFK-arena, een bezoek aan Hòfi Mango gehost door Jandino Asporaat en fondsenwerving voor de Dierenbescherming Curaçao gepland. Dit Beach Footvolley-evenement van Life After Football laat je een andere kant van de oud-voetballers zien; de helden en iconen van een tijdperk”, zo wordt nader uit de doeken gedaan.
Life After Football is een wereldwijd mediaplatform dat in 2006 werd opgericht door ex-international Regi Blinker. Hij was succesvol bij Feyenoord en brak internationaal door bij clubs als Celtic Glasgow en Sheffield Wednesday. Blinker speelde tussen 1986 en 2003 meer dan 400 wedstrijden in het profvoetbal en sloeg daarna een andere weg in, met nieuwe mogelijkheden en kansen.
,,Binnen een paar jaar was er Life After Football, waarin de voormalige linksbuiten tot op de dag van vandaag zijn passie en liefde voor voetbal en lifestyle kwijt kan”, zo is tijdens een persconferentie van de CTB bekendgemaakt.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.