Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Selikor verhoogt de frequentie van het ophalen van grof vuil naar twee keer per maand. Het bedrijf haalt dan ook tuinafval op.

vaker grofvuil ophalenDe aanpassing in het ophaalschema is gisteren ingegaan, zo laat Selikor weten. Alle wijken worden twee keer per maand bezocht. In het oude schema reden de vuilniswagens één keer per maand om alleen grofvuil op te halen, tuinafval werd niet meegenomen.

Selikor beschouwt als grofvuil al het afval dat niet in de afvalcontainer past. Zoals een oude wasmachine, koelkast, matras, stoel, tafel, televisie en radio. Tuinafval dat wordt weggegooid moet in een zak zitten of goed zijn samengebonden. De reden is dat de grijper van de vuilniswagen het afval moet kunnen oppakken.

Bewoners die grofvuil en tuinafval door Selikor willen laten meenemen, moeten rekening houden met de volgende regels. Afval dat groter is dan twee meter, wordt niet meegenomen. Het afval mag alleen op de dag dat Selikor langskomt, langs de kant worden gezet. Er mogen geen objecten zijn die het werk van de vuilnismannen hinderen, zoals auto’s of elektriciteitspalen. Als personeel van Selikor vindt dat de situatie te gevaarlijk is, zullen ze het afval laten staan en een bericht achterlaten voor de bewoner. Het afval mag niet op een waterleiding of elektriciteitsleiding staan.

Wie grofvuil of tuinafval door Selikor wil laten ophalen, kan dit het beste van tevoren melden aan Selikor. De klantenservice is bereikbaar op 434-1300 en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Informatie kan ook via Facebook worden doorgegeven.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.