Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De regering van Curaçao heeft de PCR-testprocedure aangepast. Iedereen die naar het eiland reist vanuit een land waarvoor een negatief PCR-testresultaat verplicht is, moet de test maximaal 48 uur voor de vlucht naar Curaçao laten afnemen. 

pcr testVoorheen was dit maximaal 72 uur voor de vlucht.

Passagiers kunnen de testresultaten uploaden via www.dicardcuracao.com en hier ook de verplichte Passenger Locator Card (PLC) invullen.

,,Het is zeer belangrijk om vooraf een bevestiging te ontvangen van het lab/ de testlocatie in het buitenland dat de PCR-testresultaten voor de vlucht naar Curaçao worden verstrekt”, aldus de regering.

De landenclassificatielijst en alle mededelingen over reizen naar Curaçao zijn beschikbaar op www.gobiernu.cw.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).