Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Verslaggevers van het bekende Amerikaanse dagblad The New York Times hebben afgelopen week 36 uur op Curaçao doorgebracht. Daarvan heeft het dagblad uitvoerig verslag gedaan voor haar vele lezers.

ny timesThe New York Times prijst het eiland onder meer om zijn ‘turquoise wateren, heerlijke zeevruchten en wit zand’. ,,Er zijn plaatsen in het Caribisch gebied die al deze prachtige dingen hebben, maar Curaçao is een plek die je misschien niet hebt ontdekt. Ingeklemd tussen Aruba en Bonaire, en een korte boottocht van de Venezolaanse kust, is Curaçao groter dan zijn eilandburen en vol met memorabele schatten voor ondernemende reizigers om te ontdekken”, aldus het dagblad.

Verschillende plekken kregen een bezoek van The New Times, waaronder La Bohème Curaçao, Senior & Co., Kura Hulanda Museum, Pirate Bay, Mosa, Caña Bar and Kitchen en Landhuis Klein Santa Martha.

Een versie van het artikel verscheen afgelopen zondag in de NY Times op pagina acht van de New York-editie met als kop ‘Curaçao’. Het volledige artikel is hier te vinden.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).