Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Curaçaose Toeristenbureau CTB knapt in samenwerking met het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) en Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) de stranden op.

F02 Stranden opgenknapt 3 GROOT
CTB-functionarissen hebben, samen met MEO-minister Giselle Mc William en GMN-minister Suzy Camelia-Römer, daarvoor een bezoek afgelegd aan de stranden. Het onderhoud hangt samen met de voorbereidingen voor het toeristisch hoogseizoen. Er zijn schoonmaakwerkzaamheden geweest, bomen gesnoeid, betonnen bankjes neergezet, trappen gerepareerd en er is gewerkt aan de parkeergelegenheid bij Daaibooi, Grote en Kleine Knip, Playa Piskadó, Playa Fòrti, Santa Cruz, Caracasbaai, Baya Beach en Directeursbaai. Ook bij het recreatiegebied Marie Pampoen is opgeruimd.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.