Al het nieuws

In de aanloop naar Pasen werd er door 36 deelnemende boten in negen zeilklassen gestreden om de hoogste eer van de 35e editie van de Curaçao Regatta.

regattaHet J-24 racing jacht Chamba II, met aan boord schipper Mitchell Amasia en zijn Zeeverkenners-bemanning kaapte in een spannende strijd met harde wind de winst net weg voor de neus van de Merlin van Klaus Schneider en zijn team, eveneens een J-24, die de afgelopen vier jaar op het hoogste podium stond. De J’tje van Hans van der Gulik behaalde de derde plaats. Op de foto de nummers 1, 2 en 3 op rij bij de eerste start op vrijdag achter de Casse Tete van Curaçao Marine. Verscholen achter de drie J-24-boten nieuwkomer Stinger van Norbert Bielderman. Morgen in deze krant een overzicht van de bewogen geschiedenis van 35 jaar Curaçao Regatta. 

Foto Els Kroon


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.