Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Reginald Huggins is na een afwezigheid van ruim twee jaar weer bij het korps politie in zijn oude functie van hoofd Communicatie en Preventie.

huggins
Dat heeft het hoofd tegenover deze krant bevestigd.
Huggins werd destijds door minister Navarro van Justitie op non-actief gezet in verband met een onderzoek naar een affaire die hij met de vrouw van een vakbondsleider had. Nu dat onderzoek is afgesloten is er geen reden om hem niet weer in functie te hebben.
Huggins verklaarde tegenover deze krant zich te willen richten op een betere en nauwere samenwerking met de lokale media. Hij wil daarvoor op termijn een ontmoeting organiseren met de hoofdredacties van de diverse media.
Imro Zwerwer, het waarnemend hoofd Communicatie en Preventie, tevens hoofd Intake en Service en hoofd van de Meldkamer, was tijdens de afwezigheid van Huggins de woordvoerder van de politie. Met de terugkeer van Huggins is Zwerwer niet langer werkzaam als politiewoordvoerder. Alfred Suares is nu de woordvoerder van de politie die belast is met de dagelijkse zaken, terwijl Huggins de woordvoering zal doen voor beleidszaken.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).