Al het nieuws

Zeven dagen onbeperkt duiken met accommodatie en nog veel meer

Van onze correspondent
Kralendijk - Volgende maand wordt voor de allereerste keer de Bonaire Dive Week gehouden. Het evenement vindt plaats van 23 tot 30 september 2023 in samenwerking met Padi, 's werelds grootste duikorganisatie, en met Buddy Dive Resort, de thuisbasis van de Reef Renewal Foundation die zich richt op het beschermen en herstellen van lokale koraalriffen.

duikevenementHet evenement biedt volgens de organisatie eindeloze avonturen voor zowel beginnende als ervaren duikers en geeft de kans om zowel de ongerepte natuur als de diversiteit van de onderwaterwereld van Bonaire te ontdekken. Bonaire Dive Week-deelnemers wacht een totaalpakket aan onbeperkte kantduiken bij Buddy Dive. Daarnaast zitten er in het pakket 17 geplande duiken, zeven nachten in een geselecteerde accommodatie, een huurauto voor de duur van de week, maaltijden en luchthaventransfers.
Tijdens deze eerste editie van de Bonaire Dive Week kunnen liefhebbers van het onderwaterleven hun hart ophalen tijdens diverse begeleide duiken met lokale experts, onvergetelijke nachtduiken, post-duikfestiviteiten en presentaties van zowel Padi-personeel als externe sprekers. Ook is er tijdens deze week ruimte voor eilandexcursies en avontuurlijke ervaringen, variërend van landzeilen en het ontdekken van het nationale park, tot grotbezoeken, het afleggen van een kunstroute per e-bike, windsurfen in kristalhelder water of kajakken door het mangrovebos.
,,We zijn verheugd om de eerste editie van Bonaire Dive Week te organiseren in samenwerking met Padi en de deelnemers zeven volle dagen duiken aan te kunnen bieden, naast het verkennen van ons eiland”, aldus Miles Mercera, ceo van Tourism Corporation Bonaire. ,,Dit evenement zal Bonaire ook op de kaart zetten als een bestemming waar ecologische inspanningen en het genieten van een unieke diversiteit aan zeeleven hand in hand gaan. Het besef leeft hier heel sterk om onze natuur voor toekomstige generaties in stand te houden. In samenwerking met onze partners zijn we trots om de deuren en oevers van Bonaire te openen om duikers van over de hele wereld samen te brengen voor een echt speciale week.”
padi.com/padiclubbonaire


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).