Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk – De tweede helft van de week is het inbrekersgilde actief geweest.

inbrakenIedere dag was het raak en het waren iedere keer toeristen die het moesten ontgelden. De buit bestond voornamelijk uit laptops, duikcomputers en andere elektronische apparatuur.
Op woensdag 5 oktober werd aangifte gedaan van inbraak in een toeristische accommodatie aan de Kaya Playa Lechi. Tussen 16.45 uur en 20.15 uur waren de tijdelijke bewoners weg en hebben onbekenden zich toegang verschaft tot de woning. De buit bestond uit twee duikcomputers, een Apple Ipad, een Samsung Tablet en een GoPro-camera. Ook een dag later, donderdag 6 oktober, maakten inbrekers gebruik van het feit dat toeristen de stad in waren gegaan. Bij de politie is aangifte gedaan van inbraak in een appartement aan de Kaya Akuario. Onbekenden hebben zich volgens de aangever tussen half acht ’s avonds en half drie ‘s nachts toegang verschaft tot de woning. Dit keer gingen de inbrekers er met een laptop van het merk HP, een rugzak van het merk Adidas, een Samsung oplader en een paspoort vandoor. Gisteren, vrijdag 7 oktober, werd aangifte gedaan van inbraak een dag eerder in een woning aan de Kaya Oktaaf. Onbekenden zijn tussen negen uur ’s avonds en één uur een woning binnengedrongen waar twee laptops, een duikcomputer van het merk Extreme, enkele sieraden, Airpods en contant geld werd meegenomen. Alle drie de zaken worden nog onderzocht.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.