Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - De Swim to Klein Bonaire gaat definitief door. Dit laat Stichting Jeugdwerk Jong Bonaire in een persbericht weten.

bonswimVanwege de twintigste editie is er deze keer ook de mogelijkheid aan de wedstrijd ‘Swim’ deel te nemen, die om 7.30 uur start. De bekende recreatieve ‘Swim’ start om 9.00 uur. Naar verwachting doen er vijfhonderd mensen mee aan de in totaal 1.600 meter lange zwemtocht.
Het evenement is in verband met Covid-19 twee jaar niet georganiseerd. ,,Nu kunnen wij aankondigen dat de datum van zondag 2 oktober voor dit geweldige evenement bevestigd is”, aldus Jong Bonaire. De Swim to Klein Bonaire is een fundraising, georganiseerd door Jong Bonaire. De stichting biedt jongeren in het vervolgonderwijs na school huiswerkbegeleiding, gevolgd door een programma met diverse activiteiten op de gebieden sport, educatie en recreatie. Het is de missie van de stichting om de jongeren door middel van haar activiteiten te helpen zich te ontwikkelen tot ‘evenwichtige en verantwoordelijke volwassenen die een positieve bijdrage aan de gemeenschap kunnen leveren’. Alle opbrengsten van de fundraising zullen worden aangewend voor de activiteiten voor de jongeren die Jong Bonaire bezoeken.
Inschrijven kan digitaal via de link op de Jong Bonaire Facebookpagina of door de QR-code op de poster te scannen en het formulier in te vullen. Ook is er de mogelijkheid om op zaterdag 1 oktober van 16.00 tot 19.00 uur bij Jong Bonaire langs te komen om in te schrijven en dan meteen het T-shirt, de tas en een flesje water in ontvangst te nemen. De kosten voor deelname bedragen 20 dollar. Jongeren tot twaalf jaar betalen 10 dollar.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.