Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Donderdagavond 4 februari hebben 22 studenten van MBO Bonaire een diploma gekregen tijdens een bijzondere uitreiking. Op het parkeerterrein aan de Kaya Korona werden zij ontvangen op een drive-in-event.

BONdiploma,,Door de huidige Covid-19-maatregelen moesten we creatief nadenken over een opzet waarin we alle studenten voldoende in het zonnetje konden zetten”, vertelt Liset de Keijzer, unit-directeur MBO Bonaire. De drive-in maakte dat alle afgestudeerden hun familieleden mee konden nemen naar de uitreiking. ,,De auto’s stonden gericht op een spectaculair verlicht podium. Inzittenden werden in de watten gelegd door medewerkers van MBO Bonaire die langs liepen met hapjes en drankjes.” Een voor een werden de afgestudeerden over de rode loper naar voren geroepen waar ze werden toegesproken door hun teamleider of studieloopbaanbegeleider. Onder luid getoeter ontvingen de afgestudeerden hun diploma. ,,Het was een bijzondere en persoonlijke diploma-uitreiking. Precies zoals we het, onder de huidige omstandigheden, voor ogen hadden.”
Van de 22 uitgereikte diploma’s, waren er acht BBL (deeltijd) en veertien BOL (voltijd). ,,We willen iedereen van harte feliciteren met het bereiken van deze mijlpaal en veel succes wensen met de vervolgstappen”, sluit De Keijzer af.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.