Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Tourism Corporation Bonaire (TCB) en het Openbaar Lichaam van Bonaire (OLB) hebben onlangs in Miami een vergadering gehad op het hoofdkantoor van Diamond Public Relations (DPR) om de lopende inspanningen en toekomstplannen voor het eiland te bespreken.

F17 BON tcbOok al waren directe vluchten vanuit de Verenigde Staten (VS) tot recent ‘on hold’, DPR ging naar eigen zeggen door met inspanningen en verschillende initiatieven om Bonaire ‘top of mind’ te houden. DPR organiseerde een virtueel ‘Meet & Greet’-sessie met partners, creëerde de social media-campagne ‘Love is in Bonaire’ en de Bonaire Misses You-campagne met meer dan 50 eilandpartners. Al deze inspanningen staan volgens de organisatie direct in verband met de hoofddoelstellingen van het Tourism Recovery Plan, het bereiken van de bestaande duikmarkt, benadrukken van de diversiteit aan buitenactiviteiten en de unieke culinaire en luxe voorzieningen die Bonaire te bieden heeft.

TCB en DPR hebben voor de komende maanden veel initiatieven gepland, niet alleen gericht op de Amerikaanse markt maar ook op de Canadese. Dit in afwachting van de opening van de grenzen. Ook voor de Europese markt plannen ze verschillende initiatieven, zoals de filmproductie op Bonaire van het laatste deel van een populair tv-programma in Nederland dat in oktober zal plaatsvinden. ,,We zijn gefascineerd door de samenwerking met Diamond PR. Het is een professioneel, innovatief en gedreven team dat zich inzet om Bonaire top of mind te houden en het rendement op de investering voor het eiland te creëren. Zowel voor de Noord-Amerikaanse als de Europese markt”, aldus Derchlien Vrolijk, marketing coördinator bij TCB. ,,We kijken uit naar de komende maanden waarin Bonaire meer internationale bekendheid zal krijgen.”


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).