Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Onlangs is de winnaar bekendgemaakt van Flamingo Fun Bonaire. Er waren 55 video-inzendingen die in aanmerking kwamen.
bonwinnaarDe winnaar, Elly Hazewinkel uit Loosduinen, werd via een digitaal ‘rad van fortuin’ willekeurig aangewezen.
De actie #FlamingoFunBonaire, een initiatief van TCB en Diamond Public Relations Europa, vond plaats van 17 tot 27 april 2021 op de Nederlandse social media-platforms van BonaireToerisme en leverde in tien dagen tijd meer dan 500 nieuwe Nederlandse volgers op voor Bonaire. Daarnaast werden met de video’s door middel van de wedstrijd meer dan 28.000 Nederlanders bereikt. Er werd tevens door bijna 2.000 mensen op de video’s en Bonaire-content gereageerd met een specifieke interactie zoals een like.
Winnares Elly Hazewinkel heeft zich voor de social media-wedstrijd uitgedost met een flamingopak en bewoog zich als een flamingo over de overloop van haar appartementencomplex. Voor haar moeite en deelname wordt ze beloond met een reis voor 2 personen van Amsterdam naar Bonaire, inclusief 6 nachten in een Penthouse van Resort Bonaire en dagelijks een ontbijt.
Meer informatie is te vinden op de Facebook- en Instagrampagina’s ‘BonaireToerisme’ en ‘BonaireTourism’ en via het TikTok-account ‘BonaireTourism’.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.