Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Van 20 mei tot en met 3 juni wordt de tweede editie van Bonaire Culinair gehouden. Het 15-daagse evenement biedt mensen de gelegenheid de grote verscheidenheid aan restaurants die het eiland te bieden heeft, te ontdekken.

BON culinairTwintig restaurants op Bonaire hebben een driegangenmenu samengesteld voor een vaste prijs van 33 dollar.

,,In maart hebben we Sebastian’s Beach Sorobon geopend, onze tweede locatie op Bonaire. Deze editie van Bonaire Culinair delen we onze liefde voor vers eten en exquise wijnen op het strand en zijn de mensen welkom voor lunch en diner in ons restaurant”, aldus Sebastian Schöndorfer, eigenaar van Sebastian’s. Tijdens deze uitdagende tijden hebben we volgens de organisatie van Bonaire Culinair iets nodig om naar uit te kijken. Om het extra aantrekkelijk te maken kunnen gasten tijdens het evenement de QR-codes op het menu scannen om kans te maken op verschillende prijzen, zoals een fles Rom Rincón, een dagkaart voor een Cabana at Hillside en een ontbijt voor twee.

Volgens de eigenaar van Rum Runners, Floris van Loo, was de vorige editie van Bonaire Culinair, in november 2020, een groot succes. ,,Ik zie graag dat mensen het naar hun zin hebben in ons restaurant, vooral in deze moeilijke tijden. Ik kan niet wachten om iedereen te verwelkomen en deel te nemen aan de tweede editie van Bonaire Culinair.”


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.