Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Na een paar dagen van geen of weinig nieuwe besmettingen liep de teller op Bonaire gisteren weer op. Van de 38 testen die zijn afgenomen bleken er 7 een positieve uitslag te hebben.

bonaire ziekenhuisDoordat er ook 3 mensen zijn hersteld kent het eiland nu in totaal 13 actieve besmettingen. In Fundashon Mariadal wordt sinds gisteren nog maar 1 coronapatiënt verzorgd.

Het aantal mensen dat een tweede prik heeft gekregen is snel gestegen, van 5.576 naar 5.915. Nieuwe aanmeldingen voor een vaccinatie zijn er inmiddels nog maar weinig. Er kan nog steeds worden gebeld naar 0800 0900 om een afspraak te maken of men kan zonder afspraak binnenlopen bij sporthal Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. Dat kan deze week tot en met zaterdag van 9.00 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. 

Sinds afgelopen maandag wordt er bij Fundashon Mariadal niet meer gevaccineerd. Het aantal vaccinaties ligt momenteel rond de 400 mensen per dag en dat kan gemakkelijk in de sporthal aan de Kaya Amsterdam en in Rincon. Bij meer dan driekwart van de prikken die worden gezet gaat het om de tweede vaccinatie.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).