Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Het kantoor van de Belastingdienst en douane op Bonaire is in verband met quarantainemaatregelen van 6 tot en met 24 januari gesloten voor bezoekers.
BONbelastingsdienstOm de klanten snel en goed van dienst te kunnen zijn, blijft de Belastingdienst bereikbaar via telefoon en e-mail. Het havenkantoor van de douane op Bonaire is wel geopend
Op het e-mailadres kan men terecht met alle vragen over aangiftes en aangiftegedrag, het aanvragen van DigiD, Crib-nummer, inkomensverklaringen, verklaringen Rechtsbijstand, betalingsregeling, en uitstel van betaling, het doorgeven van wijziging van bankrekeningnummer en/of adreswijziging en alle douanevragen. De Belastingdienst verzoekt klanten vriendelijk om een contactkanaal te kiezen. Dus óf mailen óf bellen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 7158585). Het tegelijkertijd gebruikmaken van verschillende contactkanalen is niet nodig.
Inwoners en bedrijven kunnen makkelijk, veilig en snel hun aangiftes voor abb, LH en de verzamelloonstaat online indienen bij de Belastingdienst. Het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. blijft beschikbaar voor vragen die te maken hebben met ICT en online aangiften. Fysiek inleveren van stukken kan in de brievenbus naast de hoofdingang van het kantoor van de Belastingdienst. Men ontvangt zo snel mogelijk een bevestigingsmail van de ingediende stukken met een stempel van de Belastingdienst.
Het is ook mogelijk om de aangifte in te scannen en te mailen naar het e-mailadres maar de aangifte online indienen via de website gaat volgens de Belastingdienst veel sneller.
belastingdienst-cn.nl


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).