Al het nieuws

Dia di Bonaire was dit jaar aangepast aan de nieuwe situatie die is ontstaan door de Covid-19-crisis.

diabon3Geen toespraken en uitbundige feesten met publiek maar een van tevoren opgenomen programma. Het ceremoniële en tegelijkertijd feestelijke gedeelte begon om 10.00 uur en werd via verschillende sociale media uitgezonden.

Het vier uur durende programma begon, zoals dat op Bonairedag gewoon is, met het hijsen van de vlag en het zingen van het volkslied van Bonaire.

Toespraken van zowel hoogwaardigheidsbekleders als ‘gewone’ inwoners van Bonaire en optredens van dans- en zanggroepen wisselden elkaar in rap tempo af. Wanneer de opzet was om de sfeer van Bonairedag te treffen is het eilandsbestuur daarin geslaagd. Het enige dat ontbrak was de mogelijkheid om elkaar geluk te wensen en samen met elkaar en bij elkaar te vieren dat op 6 september 1499 het eiland werd ontdekt.


Wilt u meer informatie? Neem een online abonnement op de krant.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.