Al het nieuws

Een aantal leerlingen van Pienter in Taal (PiT) uit groep 7 en 8 die al vóór de coronacrisis thuis extra oefenden met Nederlands en rekenen zijn hier na de sluiting van de scholen mee doorgegaan.

 

pitZe doen dit via het online computerprogramma van Muiswerk, precies hoe ze dit ook tijdens de lessen van PiT op school deden. Het oefenen helpt volgens Paul Ruijs van Stichting Lezen en Schrijven Bonaire niet alleen bij de verdere verrijking van hun taal- en rekenkennis, maar het is ook een goede en educatieve afleiding in deze tijd. PiT introduceert daarom beloningen zoals cadeaubonnen voor de leerlingen met de meeste gewerkte minuten per week via Muiswerk.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.