Al het nieuws

Een aantal leerlingen van Pienter in Taal (PiT) uit groep 7 en 8 die al vóór de coronacrisis thuis extra oefenden met Nederlands en rekenen zijn hier na de sluiting van de scholen mee doorgegaan.

 

pitZe doen dit via het online computerprogramma van Muiswerk, precies hoe ze dit ook tijdens de lessen van PiT op school deden. Het oefenen helpt volgens Paul Ruijs van Stichting Lezen en Schrijven Bonaire niet alleen bij de verdere verrijking van hun taal- en rekenkennis, maar het is ook een goede en educatieve afleiding in deze tijd. PiT introduceert daarom beloningen zoals cadeaubonnen voor de leerlingen met de meeste gewerkte minuten per week via Muiswerk.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).