Al het nieuws

Classical Music Board Bonaire presenteerde onlangs haar ‘eerste’ Podium Bonaire in de Caciquezaal van Plaza Resort Bonaire. bonpodiumBekende en minder bekende artiesten kwamen bij elkaar voor een middag met muzikale verrassingen en ‘aangename’ ontmoetingen. ,,Dianne Rojer beet het spits af op de piano waarna Claudia Cassier de zaal in hogere sferen bracht met haar lichtvoetig pianospel, samen met de percussionist Amancio Batta”, aldus Katleen Roelens van de Classical Music Board. Hierna volgde een samenspel op piano en gitaar van Hans Odin Faassen en Anthony Bierman. ,,Verrassend was het optreden van Ian Djamin, een jonge leerling van Hans Faassen, die ons meenam in de meeslepende en welbekende ‘Fur Elise’ van Ludwig van Beethoven.”


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.