Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Deze week hebben de marketingmanager Derchlien Vrolijk en de general manager van Tourism Corporation Bonaire (TCB,) Delno Tromp, een bezoek gebracht aan Toronto in Canada.

vluchtenHet doel van dit bezoek was om Susan Oland, Director of Partnerships van Sunwing, te ontmoeten om hun relatie en samenwerking te bespreken in combinatie met trainingen, presentaties en een ‘sales blitz’.
Vrolijk en Tromp hebben een uitgebreide rondleiding gehad door het hoofdkantoor van Sunwing waar ze executives en teamleden hebben ontmoet. Hierna volgden trainingen en presentaties samen met verschillende vertegenwoordigers en reisagenten van Sunwing.
Over het algemeen was de reis naar Canada zeer succesvol. Er was veel positieve feedback en er werden suggesties gedaan door de leidinggevenden en reisagenten van Sunwing. TCB had ook de gelegenheid om Bonaire te promoten. ,,We hebben laten zien dat Bonaire meer is dan alleen een duikbestemming en dat Bonaire veel meer te bieden heeft en voor alle leeftijden”, aldus Vrolijk.
De directe vluchten van Toronto naar Bonaire met Sunwing worden op 18 december 2019 hervat en lopen tot 19 april 2020.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.