Al het nieuws

Bonaire vierde gisteren Dia di Boneiru. Het was een officiële feestdag, zo waren de overheidsbedrijven, banken en meeste winkels gesloten.

diabon2Er wordt gevierd dat op deze dag in 1499 het eiland werd ontdekt door de Spaanse ontdekkingsreizigers Alonso de Ojeda en Amerigo Vespucci. De officiële ceremonies vonden dit jaar plaats op het Wilhelminaplein van 8.30 tot 12.15 uur. Daarna verplaatste het feest zich naar het wijkcentrum van Nort’i Saliña, waar er tal van muziek-, kunst- en dansvoorstellingen waren, in combinatie met een breed scala aan lokale gerechten en dranken.
Foto Radio Live99 FM Bonaire


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.