Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Na een ingrijpende renovatie is het oude pand van pensioenfonds Apna in gebruik genomen door de afdeling SSO-CN van de Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN).

ssobonDe 110 medewerkers zijn op 19 augustus verhuisd uit verschillende ruimtes in The Mall in het centrumgebied naar Kaya International.
Het vernieuwde pand biedt verschillende voordelen voor de Shared Service Organisatie Caribisch Nederland (SSO-CN). Niet alleen is er een centrale huisvesting voor de medewerkers, er is nu ook een moderne werkomgeving. Volgens RCN stimuleert die een andere manier van werken met open ruimtes en gedeelde werkplekken.
Het verouderde pand zelf is omgetoverd in een duurzaam gebouw met energiezuinige verlichting en waterzuinige toiletten. Ook wordt het afval gescheiden ingezameld. De ingebruikname van het land betekent voor SSO-CN ook een kostenbesparing, omdat er minder vierkante meters worden gebruikt. Overbodig geworden meubels en goederen gaan naar lokale stichtingen.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).