Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Kralendijk - Pensioenfonds Caribisch Nederland (PCN) heeft begin 2018 besloten tot het verstrekken van een lening aan EZ Air voor de aanschaf van 2 vliegtuigen, bestemd voor het vliegverkeer tussen de ABC-eilanden en Colombia.

bonezairNu is het pensioenfonds met EZ Air ook een speciale korting overeengekomen die geldt voor alle gepensioneerden van PCN.
Via het tonen van een speciale kortingskaart heeft de PCN-gepensioneerde voortaan recht op korting op tickets van EZ Air. De korting geldt slechts voor tickets die worden gekocht bij de ticketoffices van EZ Air op Bonaire (Kaya Italia 1) en Curaçao (Rooseveltweg 505).
De hoogte van de korting wordt bepaald door EZ Air, maar vooralsnog zal dit 10 procent zijn op de ticketprijs. EZ is ook voornemens om speciale acties voor deze doelgroep op touw te zetten. Er kunnen bepaalde dagen in het jaar zijn, waar de 10 procent korting niet van toepassing is (op bijvoorbeeld heel drukke dagen), maar dit is minimaal, zo laat PCN in een persbericht weten
Binnenkort wordt gecommuniceerd hoe de PCN-gepensioneerden de kaart in ontvangst kunnen nemen.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.