Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Kralendijk - Pensioenfonds Caribisch Nederland (PCN) heeft begin 2018 besloten tot het verstrekken van een lening aan EZ Air voor de aanschaf van 2 vliegtuigen, bestemd voor het vliegverkeer tussen de ABC-eilanden en Colombia.

bonezairNu is het pensioenfonds met EZ Air ook een speciale korting overeengekomen die geldt voor alle gepensioneerden van PCN.
Via het tonen van een speciale kortingskaart heeft de PCN-gepensioneerde voortaan recht op korting op tickets van EZ Air. De korting geldt slechts voor tickets die worden gekocht bij de ticketoffices van EZ Air op Bonaire (Kaya Italia 1) en Curaçao (Rooseveltweg 505).
De hoogte van de korting wordt bepaald door EZ Air, maar vooralsnog zal dit 10 procent zijn op de ticketprijs. EZ is ook voornemens om speciale acties voor deze doelgroep op touw te zetten. Er kunnen bepaalde dagen in het jaar zijn, waar de 10 procent korting niet van toepassing is (op bijvoorbeeld heel drukke dagen), maar dit is minimaal, zo laat PCN in een persbericht weten
Binnenkort wordt gecommuniceerd hoe de PCN-gepensioneerden de kaart in ontvangst kunnen nemen.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).