Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk – MBO Bonaire heeft dit jaar aan 74 studenten diploma’s kunnen uitreiken. ,,Het hele team van MBO Bonaire is bijzonder trots op deze ambitieuze en hardwerkende studenten”, zei directeur Liset de Keijzer op de feestelijke avond.

diplomaDe studenten hebben de afgelopen jaren hard gewerkt. Niet alleen op school, ze hebben ook stage gelopen en natuurlijk hun examens gemaakt. Zij spraken bij de diploma-uitreiking hun dank uit naar de docenten.
De gediplomeerden gaan nu ieder hun eigen weg, aldus de school. Sommigen gaan werken op Bonaire of buureilanden, anderen gaan verder studeren in de Verenigde Staten of Nederland. Er zijn ook studenten die verder aan de slag gaan op hun stageplaats.
De afgestudeerden zeggen door hun opleiding bij MBO Bonaire zelfstandiger te zijn geworden en beter zicht te hebben op hun mogelijkheden voor de toekomst; de toekomst is maakbaar en je moet je kansen creëren en pakken.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).