Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk – MBO Bonaire heeft dit jaar aan 74 studenten diploma’s kunnen uitreiken. ,,Het hele team van MBO Bonaire is bijzonder trots op deze ambitieuze en hardwerkende studenten”, zei directeur Liset de Keijzer op de feestelijke avond.

diplomaDe studenten hebben de afgelopen jaren hard gewerkt. Niet alleen op school, ze hebben ook stage gelopen en natuurlijk hun examens gemaakt. Zij spraken bij de diploma-uitreiking hun dank uit naar de docenten.
De gediplomeerden gaan nu ieder hun eigen weg, aldus de school. Sommigen gaan werken op Bonaire of buureilanden, anderen gaan verder studeren in de Verenigde Staten of Nederland. Er zijn ook studenten die verder aan de slag gaan op hun stageplaats.
De afgestudeerden zeggen door hun opleiding bij MBO Bonaire zelfstandiger te zijn geworden en beter zicht te hebben op hun mogelijkheden voor de toekomst; de toekomst is maakbaar en je moet je kansen creëren en pakken.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.