Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - De SGB maakt de resultaten van de eindexamens altijd pas na de tweede termijn bekend. Maar voor de vwo-klas is dat dit jaar niet nodig. Alle leerlingen zijn namelijk al na de eerste termijn geslaagd.

bonvwo2Afgelopen woensdag werden op Liseo de geslaagden bekendgemaakt en op de Kaya Grandi waren volgens de SGB al veel toeterende auto’s met ouders en geslaagden te zien en te horen.
Ook drie andere onderwijsvormen van de SGB (vmbo, mavo en havo) hebben het heel goed gedaan bij het eerste tijdvak. Maar die resultaten worden zoals gebruikelijk pas na het tweede tijdvak bekendgemaakt. Dat staat gepland voor 28 juni.
Er zijn nog leerlingen die hard moeten werken om een mooi cijfer te halen voor hun herkansing en zo alsnog te slagen en hun diploma te krijgen. De vwo-scholieren van de ‘Class of 2019’ van het Liseo Boneriano kunnen alvast in alle rust van hun vrijheid genieten en zich voorbereiden op een vervolgstudie.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.