Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - De SGB maakt de resultaten van de eindexamens altijd pas na de tweede termijn bekend. Maar voor de vwo-klas is dat dit jaar niet nodig. Alle leerlingen zijn namelijk al na de eerste termijn geslaagd.

bonvwo2Afgelopen woensdag werden op Liseo de geslaagden bekendgemaakt en op de Kaya Grandi waren volgens de SGB al veel toeterende auto’s met ouders en geslaagden te zien en te horen.
Ook drie andere onderwijsvormen van de SGB (vmbo, mavo en havo) hebben het heel goed gedaan bij het eerste tijdvak. Maar die resultaten worden zoals gebruikelijk pas na het tweede tijdvak bekendgemaakt. Dat staat gepland voor 28 juni.
Er zijn nog leerlingen die hard moeten werken om een mooi cijfer te halen voor hun herkansing en zo alsnog te slagen en hun diploma te krijgen. De vwo-scholieren van de ‘Class of 2019’ van het Liseo Boneriano kunnen alvast in alle rust van hun vrijheid genieten en zich voorbereiden op een vervolgstudie.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).