Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Een barkje met papieren uit Colombia is bij een controle door de Kustwacht Caribisch gebied aangehouden. De uitklaringspapieren die de kapitein toonde bleken vals te zijn.

barkjebonAan boord van het barkje zat een groep Venezolanen die verklaarden op Bonaire sigaretten te willen inkopen. Volgens de kustwacht worden alle vaartuigen uit Venezuela en Colombia die goederen willen inkopen of verkopen op Bonaire bij binnenkomst in en vertrek uit de haven streng gecontroleerd.
Bij de controles wordt samengewerkt met de havenautoriteiten, de Koninklijke Marechaussee en de douane. Dat gebeurt ook op Aruba en Curaçao. Zonder officiële en geldige documenten is men in overtreding en kan worden overgegaan tot aanhouding, aldus de kustwacht.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).