Al het nieuws

Rojer houdt toezicht op uitvoering van akkoord tussen Bonaire en Nederland
Van een onzer verslaggeefsters
Kralendijk - Danny Rojer wordt per 4 maart 2019 officieel benoemd tot programmamanager Bestuursakkoord Bonaire. Dat heeft de Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) gisteren bekendgemaakt.

managerbonNa een sollicitatieprocedure door het Openbaar Lichaam Bonaire en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), bleek Rojer de meest geschikte kandidaat voor deze functie. ,,Nu de formaliteiten rond zijn benoeming zijn afgerond, zal hij per 4 maart met zijn werkzaamheden beginnen. De afgelopen weken heeft hij zich al voorbereid op zijn nieuwe functie”, aldus RCN in een persbericht.
Deze krant wist eerder al te melden dat Rojer van alle kandidaten als beste uit de bus was gekomen. Enkel de startdatum van zijn nieuwe baan was nog onbekend. Rojer krijgt een belangrijke rol bij de uitvoering van het in november gesloten bestuursakkoord tussen Bonaire en Nederland. Hij moet toezien op de uitvoering en rapporteert aan zowel het eilandsbestuur als aan BZK.
Danny Rojer is momenteel directeur Zorg bij Fundashon Mariadal. Deze functie bekleedt hij sinds 2015. Voor die tijd heeft hij diverse functies in de zorgsector bekleed in Europees Nederland.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.