Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Toeristenbureau TCB van Bonaire is verheugd dat luchtvaartmaatschappij American Airlines heeft besloten om de vier wekelijkse vluchten naar Flamingo Airport, die deels tijdelijk waren bedoeld gedurende het drukke hoogseizoen, ook voor de rest van 2019 uit te voeren.

American AirlinesAmerican zal het hele jaar doorgaan met de extra vluchten, meldt marketingmanager Malinda Hassell van Tourism Corporation Bonaire.
Vanaf 15 december 2018 was de Amerikaanse luchtvaartgigant gestart met vier wekelijkse vluchten naar Bonaire. ,,De extra vluchten per week waren gepland voor het winterseizoen 2018/2019, maar aangezien deze vluchten het zo succesvol doen, heeft American Airlines besloten om deze extra vluchten het hele jaar door te behouden.”
Dit zal het eiland tussen de zeventien en achttien vluchten per maand opleveren en ruim 2.300 stoelen. De vluchten worden gehandhaafd op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
Hassell: ,,Tourism Corporation Bonaire verzoekt haar toerismepartners en de accommodatiesector om door te gaan met het actief aanprijzen van American Airlines binnen hun verschillende platforms. Wij zijn zeer enthousiast over deze kans en hopen deze geweldige partnership met American te behouden. Gefeliciteerd Bonaire met alweer een geweldige prestatie!”
Ook vanuit het bedrijfsleven wordt met blijdschap gereageerd. Zo laat Dabboussi Holding weten ‘thrilled’ te zijn met dit goede nieuws. ,,Dit is een geweldige kans voor Bonaire en we zijn erkentelijk meer gasten te ontvangen die willen genieten van ons mooie eiland. Voor deze mooie prestatie willen we tegen iedereen zeggen: ‘Pabien tur hende!’ (Proficiat iedereen!).”


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.