Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Toeristenbureau TCB van Bonaire is verheugd dat luchtvaartmaatschappij American Airlines heeft besloten om de vier wekelijkse vluchten naar Flamingo Airport, die deels tijdelijk waren bedoeld gedurende het drukke hoogseizoen, ook voor de rest van 2019 uit te voeren.

American AirlinesAmerican zal het hele jaar doorgaan met de extra vluchten, meldt marketingmanager Malinda Hassell van Tourism Corporation Bonaire.
Vanaf 15 december 2018 was de Amerikaanse luchtvaartgigant gestart met vier wekelijkse vluchten naar Bonaire. ,,De extra vluchten per week waren gepland voor het winterseizoen 2018/2019, maar aangezien deze vluchten het zo succesvol doen, heeft American Airlines besloten om deze extra vluchten het hele jaar door te behouden.”
Dit zal het eiland tussen de zeventien en achttien vluchten per maand opleveren en ruim 2.300 stoelen. De vluchten worden gehandhaafd op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
Hassell: ,,Tourism Corporation Bonaire verzoekt haar toerismepartners en de accommodatiesector om door te gaan met het actief aanprijzen van American Airlines binnen hun verschillende platforms. Wij zijn zeer enthousiast over deze kans en hopen deze geweldige partnership met American te behouden. Gefeliciteerd Bonaire met alweer een geweldige prestatie!”
Ook vanuit het bedrijfsleven wordt met blijdschap gereageerd. Zo laat Dabboussi Holding weten ‘thrilled’ te zijn met dit goede nieuws. ,,Dit is een geweldige kans voor Bonaire en we zijn erkentelijk meer gasten te ontvangen die willen genieten van ons mooie eiland. Voor deze mooie prestatie willen we tegen iedereen zeggen: ‘Pabien tur hende!’ (Proficiat iedereen!).”


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).