Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Bonaire heeft op de duikbeurs Dema in Las Vegas zeven prijzen in de wacht gesleept. Die werden toegekend door de lezers van Scuba Diving Magazine.

bonscubaDe Readers Choice Award is een bewijs dat het duikproduct van Bonaire uniek is, aldus Tourism Corporation Bonaire (TCB). Voor de 26e keer kreeg het eiland de prijs voor ‘shore diving’ en daarnaast ook voor ‘macro diving’. Verder waren er onderscheidingen voor duiken voor beginners, geavanceerd duiken, beste duikbestemming, onderwaterfotografie en beste waarde.
Bonaire blijft zo een ‘divers’ paradise’, aldus TCB. Het eiland komt met de onderscheidingen weer in de belangstelling in het Scuba Dive Magazine en op digitale platforms, zegt marketingmanager Malinda Hassel. Met de duikindustrie wordt desondanks voortdurend overlegd over verbetering van het product, want de concurrentie in het Caribisch gebied is groot.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.