Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Bonaire heeft op de duikbeurs Dema in Las Vegas zeven prijzen in de wacht gesleept. Die werden toegekend door de lezers van Scuba Diving Magazine.

bonscubaDe Readers Choice Award is een bewijs dat het duikproduct van Bonaire uniek is, aldus Tourism Corporation Bonaire (TCB). Voor de 26e keer kreeg het eiland de prijs voor ‘shore diving’ en daarnaast ook voor ‘macro diving’. Verder waren er onderscheidingen voor duiken voor beginners, geavanceerd duiken, beste duikbestemming, onderwaterfotografie en beste waarde.
Bonaire blijft zo een ‘divers’ paradise’, aldus TCB. Het eiland komt met de onderscheidingen weer in de belangstelling in het Scuba Dive Magazine en op digitale platforms, zegt marketingmanager Malinda Hassel. Met de duikindustrie wordt desondanks voortdurend overlegd over verbetering van het product, want de concurrentie in het Caribisch gebied is groot.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).