Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) heeft afgelopen week haar ‘Week van het Gezin’ afgesloten met een gezellig samenzijn. Het samenzijn stond in het teken van het doen van spelletjes van weleer, zoals een poppenkast, handenarbeid, voordragen van gedichten en een presentatie van de aanwezige moeders. Het CJG is voornemens om ieder jaar in mei aandacht te besteden aan de Week van het Gezin. Onder andere worden bedrijven bezocht en met de bedrijven besproken hoe het hebben van een gezin het werk beïnvloedt en omgekeerd. Het CJG hoopt dat belangstellenden nu al een plekje reserveren in hun agenda om volgend jaar ook mee te kunnen doen met deze week waarin extra aandacht wordt besteed aan het gezin.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.