Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - De mediabus is afgelopen weekend officieel in gebruik genomen. Dat gebeurde bij Jeugdhuis Jong Bonaire, in aanwezigheid van gezaghebber Edison Rijna, Rijksvertegenwoordiger Gilbert Isabella en voorzitter van de Rotary Bonaire, Orphaline Saleh. Ook aanwezig was Addo Stuur van de stichting Lezen en Schrijven Bonaire, een van de drijvende krachten achter het project mediabus. De aankomst van de bus kende enige hobbels. Zo legde Stuur uit dat de bus helemaal uit Frankrijk moest komen, toen via Curaçao getransporteerd moest worden om uiteindelijk op Bonaire te arriveren. Gekozen is voor de benaming mediabus, omdat de bus niet alleen een sortering boeken bij zich heeft, maar er is ook een mogelijkheid om computers te gebruiken, dingen te printen of het internet te gebruiken. Gezaghebber Rijna feliciteerde initiatiefnemers Stuur en de Rotary Club Bonaire voor hun inzet en bijdragen. Het lint voor de toegang tot de bus werd doorgeknipt door Linda Coffie, die zich al vele jaren heeft ingezet voor de jeugd op Bonaire. De mediabus is te bereiken via coördinator Sharnise Alexander. E-mail voor de mediabus is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De mediabus is telefonisch te bereiken via nummer 7772015. Volgens het voorlopige schema zal de mediabus op maandagmiddag voor Jong Bonaire staan, op de dinsdagmiddag voor buurtcentrum Antriol, woensdagmiddag bij buurtcentrum Nord di Saliña, donderdagmiddag bij buurtcentrum Amboina, op de vrijdagmiddag bij buurtcentrum Nikiboko en op de zaterdagochtenden bij Cocari in Rincon.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.