Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Afgelopen zaterdag werd door de politie het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen in een huis te Rincon.  

De politie ging poolshoogte nemen in het huis van de vrouw na door buren te zijn gewaarschuwd dat zij de betrokken vrouw al enige dagen niet hadden gezien. Toen de politie bij het huis arriveerde bleek de vrouw te zijn overleden en haar lichaam al in vergaande staat van ontbinding te verkeren; reden waarom meteen werd overgegaan tot begrafenis van betrokkene. Volgens de politie waren er geen tekenen van een misdrijf en wordt ervan uitgegaan dat de vrouw een natuurlijke dood is gestorven. Volgens informatie van de politie gaat het om Lilia Seraus, die op 27 januari 1942 werd geboren op Bonaire.


maatregelen corona

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).