Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Marshe di Playa zou eigenlijk op zaterdag 26 september aanstaande beginnen met een wekelijkse markt op zaterdagochtend. Helaas is er vertraging opgetreden in het transport van de materialen. Hierdoor is de aanvang nu een maand uitgesteld.


In de tussentijd zit de organisatie van Marshe di Playa niet stil, zo melden de organisatoren.

Alle deelnemers aan de markt kunnen in september gratis workshops volgen waarmee zij nieuwe vaardigheden kunnen leren. 

Zo was er op 9 september een workshop, waarbij participanten leerden om een eigen professionele en commerciële Facebookpagina te maken. Vorige week gaf Marshe di Playa een workshop over decoratie en verkooptechnieken. Renate de Boer, eigenaresse van modezaak Image Women, deelde haar creatieve kennis over etaleren met de aanwezige marktverkopers. 

Adele Evertsz verzorgt morgen een introductieworkshop over administratie en kostprijsprijscalculatie. Kleine ondernemers die geïnteresseerd zijn om mee te doen met Marshe di Playa zijn welkom om deel nemen aan deze workshop van 19.00 tot 21.00 uur bij Plasa Chiku Goeloe tegenover Progreso Supermarket aan de Kaya Korona.
Men kan zich opgeven door een privébericht te sturen via Boneiru Duradero Portal met vermelding van naam, telefoon en e-mail.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).