Al het nieuws

Van onze redactie
Kralendijk - Tijdens een drukbezochte bijzondere algemene ledenvergadering van de Bonaire Business and Employers Association (BBE) zijn afgelopen week aanvullende bestuursleden gekozen en de verschillende bestuursposities door de aanwezige leden bekrachtigd. 
,,De door de leden uitgesproken brede steun is een extra motivatie om verder inhoud te geven aan de behartiging van de belangen van onze leden op sociaaleconomisch vlak. Nu alle vacatures in het bestuur zijn ingevuld, kunnen we de komende maanden verder op efficiënte en effectieve wijze vorm geven aan het verlenen van bijstand en advies aan onze leden over sociaaleconomische problematiek en het verder bevorderen van de dialoog tussen ondernemers, werkgevers en brancheverenigingen op Bonaire”, verklaarde het bestuur na afloop van de vergadering.Het bestuur gaf verder aan dat er een zware druk rust op de ondernemers op Bonaire, met name op gebied van regelgeving, financiering, en de kosten van het ondernemen in het algemeen. ,,Dit legt bij de BBE de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van een gemeenschappelijk standpunt over deze pijnpunten en dit kenbaar maken bij de verantwoordelijke instanties en daarmee in gesprek gaan over de mogelijke oplossingen hiervoor. Hier willen wij ons in eerste instantie de komende maanden nadrukkelijk proactief op gaan richten.”
Het bestuur bestaat nu uit Anja Romeijnders als voorzitter, Martien van der Valk als vicevoorzitter, Meriam van Kampen-Scholtes als penningmeester, Steven Cieremans als vicepenningmeester, Itishmira Croes-Soliana als secretaris, Burney El Hage als vicesecretaris en Eddy Carrillo als bestuurslid.
De BBE is opgericht in 2013 en fungeert als spreekbuis en belangenbehartiger voor alle aangesloten ondernemers en brancheverenigingen, waaronder de Bonaire Restaurant Association, Bonaire Hospitality Group, de Vereniging voor Administratiekantoren en Belastingconsulenten, de Vereniging van Bonairiaanse Importeurs en Supermarkten en de Vereniging voor Makelaars.
Het bestuur is bereikbaar via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).