Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - De Raad van Commissarissen (RvC) van Bonaire International Airport nv (BIA) deelt mee dat de Algemene vergadering van Aandeelhouders van BIA op voordracht van de RvC heeft besloten om Michael Nicolaas te benoemen als president-directeur (ceo) van BIA per 1 april 2015.

Les Laplace is met ingang van diezelfde datum herbenoemd als directeur van BIA en zal belast worden met Operations (coo). Deze benoemingen hebben te maken met de verdere stappen in de ontwikkeling van luchthaven Flamingo.

   Vlnr. Jan Willem Storm van ’s Gravesande, vicevoorzitter en lid RvC, Les Laplace, directeur BIA, Etienne Ys,
voorzitter RvC, Michael Nicolaas, president-directeur BIA en Alain Maca, lid RvC. Foto BIA  

Nicolaas is geboren op Aruba en heeft Bonairiaanse ouders. Hij heeft meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van het beheren van luchthavens. De president-directeur heeft voor meer dan vijf luchthavenexploitanten in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied gewerkt. Naar de mening van de RvC zal deze benoeming zeker ten goede komen aan Bonaire in het algemeen en luchthaven Flamingo in het bijzonder. De RvC ‘wenst de nieuwe president-directeur Nicolaas en de directeur belast met Operations Laplace veel wijsheid en succes met de verdere ontwikkeling van Bonaire International Airport nv’.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).