Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - De Raad van Commissarissen (RvC) van Bonaire International Airport nv (BIA) deelt mee dat de Algemene vergadering van Aandeelhouders van BIA op voordracht van de RvC heeft besloten om Michael Nicolaas te benoemen als president-directeur (ceo) van BIA per 1 april 2015.

Les Laplace is met ingang van diezelfde datum herbenoemd als directeur van BIA en zal belast worden met Operations (coo). Deze benoemingen hebben te maken met de verdere stappen in de ontwikkeling van luchthaven Flamingo.

   Vlnr. Jan Willem Storm van ’s Gravesande, vicevoorzitter en lid RvC, Les Laplace, directeur BIA, Etienne Ys,
voorzitter RvC, Michael Nicolaas, president-directeur BIA en Alain Maca, lid RvC. Foto BIA  

Nicolaas is geboren op Aruba en heeft Bonairiaanse ouders. Hij heeft meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van het beheren van luchthavens. De president-directeur heeft voor meer dan vijf luchthavenexploitanten in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied gewerkt. Naar de mening van de RvC zal deze benoeming zeker ten goede komen aan Bonaire in het algemeen en luchthaven Flamingo in het bijzonder. De RvC ‘wenst de nieuwe president-directeur Nicolaas en de directeur belast met Operations Laplace veel wijsheid en succes met de verdere ontwikkeling van Bonaire International Airport nv’.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.