Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Kralendijk - Op Bonaire hebben kiezer massaal aan de oproep gehoor gegeven om te gaan stemmen; 78 procent van de stemgerechtigden lieten gisteren hun stem horen. Bij het sluiten van deze krant was een eerste prognose nog niet bekend; om 22.10 uur had het kleinste stemlokaal de stemmen geteld.

In totaal werden op Bonaire 9.648 stemmen uitgebracht. De stembussen werden om 21.00 uur gesloten. Ook op Sint Eustatius en Saba kon worden gestemd. Op Bonaire zijn negen zetels te verdelen, op Sint Eustatius en Saba elk vijf zetels. Tijdens de campagne op Bonaire en Sint Eustatius ging het met name over de band met Nederland. Saba wil vooral dat de economie wordt gestimuleerd.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).