Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Het NGO Platform Bonaire viert vrijdag en zaterdag samen met alle sociale organisaties en vrijwilligers met grote trots het eerste lustrum van Bon Doet.
De eerste vrijwilligersactie begon klein en simpel in 2011 met 45 klussen, 40 organisaties en ongeveer 750 vrijwilligers. Met de jaren groeide het uit tot een groots evenement waaraan het hele eiland deelnam. Dit jaar telt Bon Doet 70 geregistreerde klussen en ongeveer 1.400 vrijwilligers en daarnaast duizenden personen op de vijf andere eilanden die het voorbeeld hebben gevolgd.
De Bon Doet-dagen inspireren, verbinden en hebben een positieve invloed op het eiland en de mensen die actief deelnemen aan het evenement. Deelnemers van Bon Doet leveren namelijk niet alleen daadwerkelijk en direct een bijdrage aan de sociale organisaties, maar via deze organisaties dragen ze ook bij aan het welzijn van het eiland. Zo stelt NGO Platform.
Het NGO Platform nodigt samen met het Oranjefonds iedereen uit om de handen uit de mouwen te steken en te werken aan de opbouw van het eiland.
Voor meer informatie kunnen vrijwilligers of bedrijven contact opnemen via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met 7017984.
Er zijn nog plaatsen en mogelijkheden om te helpen tijdens Bon Doet 2015. Op de website is informatie hierover zowel in het Nederlands als in het Papiaments beschikbaar.
www.bondoet.com


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).