Al het nieuws

Van onze correspondent

Kralendijk - Afgelopen zondagochtend vond rond 4.00 uur een stroomstoring plaats op Bonaire. Water- en Energiebedrijf Bonaire (WEB) stelde direct een onderzoek in naar de oorzaak en de omvang van de storing. Om 5.17 uur was de storing opgelost. De storing werd veroorzaakt door het omvallen van een hoogspanningsmast. Over het algemeen vallen de masten om doordat er een auto of een truck tegenaan rijdt. In dit geval is de oorzaak van het omvallen van de mast niet duidelijk, zo laat WEB weten. Door het omvallen van de mast trad het beveiligingssysteem van WEB in werking en werd automatisch de stroomvoorziening van een aantal wijken uitgeschakeld om vergaande problemen te voorkomen. Als gevolg hiervan hadden de klanten van WEB in Nikiboko Zuid, Tera Kora, Amboina, Antriol Pariba, Bario Mexico, Lagun en een gedeelte van de omgeving van Kaya Gobernadot N. Debrot geen stroom. WEB biedt zijn excuses aan voor het ongemak.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).