Al het nieuws

Kralendijk - Op dinsdag 10 februari, omstreeks 9.00 uur, vond er een ernstig verkeersongeluk plaats op de weg naar Rincon. In de buurt van Fontein botsten een pick-up met twee inzittenden en een personenauto met één inzittende frontaal op elkaar.

De impact van het ongeluk was zo groot, dat de brandweer eraan te pas moest komen om het slachtoffer uit de personenauto te knippen. Alle drie de slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis getransporteerd voor medische behandeling. Hun situatie is stabiel. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.
Vlak voor kerst vond op de weg naar Rincon ook een ernstige aanrijding plaats. Toen vielen er twee dodelijke slachtoffers. Begin januari kantelde op dezelfde weg een auto met vijf inzittenden. Bij dat ongeval raakte niemand gewond.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.