Al het nieuws

Kralendijk - Op dinsdag 10 februari, omstreeks 9.00 uur, vond er een ernstig verkeersongeluk plaats op de weg naar Rincon. In de buurt van Fontein botsten een pick-up met twee inzittenden en een personenauto met één inzittende frontaal op elkaar.

De impact van het ongeluk was zo groot, dat de brandweer eraan te pas moest komen om het slachtoffer uit de personenauto te knippen. Alle drie de slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis getransporteerd voor medische behandeling. Hun situatie is stabiel. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk.
Vlak voor kerst vond op de weg naar Rincon ook een ernstige aanrijding plaats. Toen vielen er twee dodelijke slachtoffers. Begin januari kantelde op dezelfde weg een auto met vijf inzittenden. Bij dat ongeval raakte niemand gewond.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).