BES

Van onze correspondent
The Bottom - Het bereiken van het hoogste punt van alle drie de appartementsgebouwen van het Under the Hill-project is op dinsdag 19 juli met de arbeiders gevierd.

F14 BES woningenDe bijna veertig bouwvakkers waren uitgenodigd voor een klein feest op het depotterrein vlakbij het gebied waar de appartementen worden gebouwd.
De eerste spadesteek voor dit project vond plaats in december 2018. Het was een uitdaging vanwege problemen bij het uitgraven van de zeer steile helling en de vertragingen die werden veroorzaakt door de Covid-19-pandemie. ,,Als opdrachtgever vinden we het heel belangrijk dat de mensen die hard aan dit project hebben gewerkt de erkenning krijgen die ze verdienen. We hebben van alle drie de gebouwen het hoogste punt bereikt en dat vieren we", aldus Maarten Koster van Bazalt Wonen. Gezaghebber Jonathan Johnson was aanwezig bij het evenement, net als gedeputeerde Rolando Wilson en directeur Eviton Heyliger van de Own Your Own Home Foundation (OYOHF). Johnson bedankte de mannen in een korte toespraak. ,,We zijn dankbaar voor jullie werk. Alle drie de gebouwen hebben het hoogste punt bereikt en daar zijn we erg trots op. Er is nog veel te doen, maar samen komen we er wel", aldus de gezaghebber.

De 18 appartementen worden eind dit jaar opgeleverd, klaar om verhuurd te worden door de lokale sociale woningstichting OYOHF. Ze bevatten drie appartementen met één slaapkamer, drie appartementen met twee slaapkamers en twaalf appartementen met drie slaapkamers. ,,Jullie hebben hard gewerkt en ik weet zeker dat jullie hard zullen blijven werken om dit project af te ronden. Dit is een belangrijk project omdat het zal helpen om een deel van de last te verlichten voor mensen die dringend behoefte hebben aan huisvesting, " zo liet Wilson de bouwvakkers weten.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).