BES

Van een onzer verslaggevers

Kralendijk - Niet Europees Nederland maar Caribisch Nederland (CN) - of beter gezegd postbedrijf FXDC Post - heeft de primeur om als eerste postzegels van koning Willem-Alexander met baard uit te geven. De zegels verschijnen op Koningsdag, aanstaande maandag 27 april.

F12BES postzegels1Het postbedrijf van CN heeft in 2015 al eerder unieke postzegels van de koning uitgegeven. Toen was het mogelijk de postzegels te scannen met een smartphone waarna het Wilhelmus en de volksliederen van de drie eilanden Bonaire, Saba en Sint Eustatius klonken.

De nieuwe postzegels maken onderdeel uit van een postzegelvel waarop ook koningin Maxima is afgebeeld. De portretfoto’s zijn gemaakt door Martijn Beekman in het Paleis op de Dam. Nicole Merkies, directeur FXDC Post: ,,Wij zorgen weer voor een unicum. De eerste postzegels van de koning met zijn nieuwe ‘look’.”


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.