BES

Van onze correspondent

Kralendijk - Dahlia Hassell is toegetreden tot de staf van het secretariaat van de Nederlandse Caribbean Nature Alliance (DCNA).

dahliahassellHassell zal de functie gaan bekleden van projectmanager bij DCNA en zal intensief gaan samenwerken met het management van de natuurparken op alle zes eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen om hun acties met betrekking tot natuurbehoud te ondersteunen.

Hassell is een ambassadeur voor de natuur en geen onbekende op de Nederlands Caribische eilanden. Ze studeerde af met een bachelor in de biologie en later behaalde ze een master in aquacultuur en marine resources management. Na het afronden van haar bachelor, sloot ze zich aan bij de Saba Conservation Foundation als Saba Bank officer, een functie die vooral gericht is op het uitvoeren van controle op de visserij en mariene onderzoeksprojecten op de Saba Bank. In de loop der tijd groeiden haar ambities uit tot het begeleiden van de jeugd van Saba door middel van milieu-educatieprogramma’s en naschoolse activiteiten. ,,We zijn erg blij Dahlia welkom te heten bij ons team”, aldus interim-directeur van DCNA, Tadzio Bervoets. ,,We kijken ernaar uit met haar te samenwerken in het geven van de steun die het management van de natuurparken nodig heeft om het uiterst belangrijke werk van de bescherming van de natuur te kunnen voortzetten.”


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.