Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De campus van de Universiteit van Aruba (UA) is tot 7 augustus gesloten. Het gebouw staat in de steigers om faciliteiten te upgraden, de nieuwste technologie te integreren en de tuin te verfraaien.

aruaHet team werkt naar eigen zeggen ‘de klok rond’ om ervoor te zorgen dat alles klaar is voor het komende academiejaar. ,,Tijdens deze periode kunnen we geen persoonlijke bezoeken organiseren, maar we blijven ons volledig inzetten om uw academische behoeften te ondersteunen”, aldus de UA op LinkedIn.
De voorbereidingen voor het komende studiejaar zijn in volle gang. De UA heeft als thema voor dit jaar #UAchieve, om te benadrukken dat het vieren van prestaties en het opbouwen van sterke relaties binnen onze gemeenschap van groot belang zijn. Op de sociale mediaplatforms staan ervaringen van studenten, alumni en medewerkers.
De UA bedankt de samenleving voor de betrokkenheid bij hun reis in het afgelopen academiejaar. ,,We kunnen niet wachten om onze nieuwe studenten te verwelkomen op 21 augustus.” Voor informatie over verdere studies kan een e-mail worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.