Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Het Surinaamse bedrijf VSH United geeft op 12 juli een online presentatie over het importeren van producten uit Suriname. De presentatie is bedoeld voor Arubaanse ondernemers.

ARUimportMinister Geoffrey Wever (Raiz) van Economische Zaken is net teruggekeerd van een commerciële missie naar Suriname. Hij sprak daar onder andere met de port operator VSH over logistieke zaken en de relatie tussen Suriname en Aruba. Ook bracht de bewindsman een bezoek aan de haven en kreeg hij uitleg over het proces om goederen in te klaren. Dat leidde tot de aankomende online presentatie, om op Aruba zo veel mogelijk bedrijven te bereiken.
De presentatie wordt gegeven door Kushal Rambharos en Miguelito van Leeuwaarde van VSH United.
Wever laat weten dat het doel van de online presentatie is om ondernemers op Aruba een extra kans te geven om meer over Suriname te horen. ,,Suriname biedt verschillende commerciële mogelijkheden. Met deze presentatie willen we de kennis onder Arubaanse ondernemers versterken en ze een nieuwe markt laten zien.”
Ondernemers die interesse hebben in de presentatie, kunnen zich registreren bij Directie Economische Zaken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.