Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Een aannemer die voor Elmar bezig was met een klus, is dinsdag tijdens het uitvoeren van werkzaamheden overleden. Het elektriciteitsbedrijf heeft dit bekendgemaakt.

F13ARUOP Dode werkzaamheden Elmar,,Met een enorme droefheid bevestigen we een tragisch incident dat dinsdagochtend heeft plaatsgevonden. Daar was een aannemer van ons bij betrokken”, schrijft Elmar in een persverklaring. Het gaat om een aannemer met jaren werkervaring.

De aannemer was bezig om een boom te snoeien die op de openbare weg de elektriciteitsdraden aan het hinderen was. Dit zijn routinewerkzaamheden. Tijdens deze klus is de man overleden. Over de doodsoorzaak kon Elmar dinsdag nog geen informatie verstrekken, omdat de autoriteiten nog bezig zijn met het onderzoek. Ook Elmar heeft onderzoek ingesteld om de omstandigheden rond dit incident in kaart te brengen.

,,Wij maken regelmatig gebruik van externe bedrijven die ons helpen om bomen te snoeien als ze een risico vormen voor onze infrastructuur. Dit zijn noodzakelijke werkzaamheden om het elektriciteitsnetwerk veilig en betrouwbaar te houden.

De overleden aannemer is Patrick Thode. Elmar omschrijft hem als een waardevolle aannemer, die ruim tien jaar zich inzette voor Elmar en zijn werk goed deed. Elmar condoleert de familie en vrienden, maar ook collega’s.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.