Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Vertrekkend commandant der Zeemacht in het Caribisch gebied Frank Boots is samen met zijn opvolger commandeur Walter Hansen op Aruba geweest voor een ontmoeting met premier Evelyn Wever-Croes (MEP).

arudefensiecommBoots leidde Defensie in het Caribisch gebied drie jaar en keert nu terug naar Nederland. Op Curaçao vond donderdag de formele overdracht plaats. Boots en Hansen waren afgelopen maandag op Aruba, zodat Boots formeel afscheid kon nemen en Hansen kennis kon maken met de premier. In dat gesprek gaf de Arubaanse premier aan dat de relatie tussen de marinierskazerne op Aruba en de marine op Curaçao altijd goed is geweest. Boots merkte op dat hij ook altijd een goede verstandhouding heeft gehad met het politiekorps en de andere instanties die de grens bewaken. Hansen neemt het nu over.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.