Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Het maandag opgerichte Aruba Port Development N.V. wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het project Port City. De regering, de directeur van Aruba Ports Authority (APA) en de voorzitter van de Raad van Commissarissen tekenden bij de notaris.

F14 ARU Aruba Port DevelopmentDe Arubaanse regering en APA hebben Port City recent gelanceerd. Het hele havengebied van Oranjestad moet worden ontwikkeld. Dit is een meerjarenplan, van vijftien jaar. De investering die er mee gemoeid is, komt uit op 1 miljard florin. De inkomsten die APA uit dit project genereert, zullen worden geïnvesteerd in infrastructuur, wegen, openbare parken en onderhoud.

Binnenkort gaat de openbare aanbesteding van start, die door dit nieuwe bedrijf wordt georganiseerd. In het tweede kwartaal van 2023 moet het Port City van start gaan.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).