Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De vijfde golf van corona zorgde het afgelopen kerstweekend voor een flinke toename van het aantal besmettingen. Tussen 23 en 26 december kwamen er 607 positieve patiënten bij.

F17 ARU CovidHet totaal aantal coronagevallen op Aruba is nu 883. Afgelopen donderdag kwamen er 124 besmettingen bij, daarna liep het op met 159 en 176 besmettingen. Gisteren, Tweede Kerstdag, werden 148 nieuwe coronapatiënten geregistreerd. Directie Volksgezondheid (DVG) meldt dat van de nieuwste 148 gevallen van gisteren, het in 58 gevallen om toeristen ging. 181 patiënten zijn tot nu toe overleden aan de gevolgen van corona.
In het Horacio Oduber Hospital (HOH) liggen vier coronapatiënten. Zij liggen allemaal op de algemene afdeling, op de ICU wordt geen coronapatiënt behandeld. In Colombia liggen zes coronapatiënten, ook zij liggen niet op de ICU.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).