Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Het Korps Politie Aruba (KPA) kwam in de nacht van maandag op gisteren massaal in actie, na een grootschalige diefstal van motorvoertuigen uit het politiebureau van Balashi.

arumotorenDrie personen zijn aangehouden, tien motorvoertuigen zijn teruggevonden.
De centrale post kreeg om 4.50 uur de melding binnen van de diefstal uit het bureau van Balashi. Alle eenheden van het korps die op dat moment actief op straat waren, werden ingezet tijdens een massale zoekactie. Zelfs de helikopter werd daarbij ingezet, om snel een beeld te krijgen van de locatie van de mogelijke daders.
De zoektocht duurde tot in de ochtend. De politie slaagde erin om drie mannen aan te houden en een aantal voertuigen terug te krijgen. De recherche heeft de zaak in onderzoek. Een woordvoerder van de politie laat weten dat meer aanhoudingen niet worden uitgesloten. Wie informatie heeft over deze diefstal, kan zich anoniem melden op 11141.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.