Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Naast het gebouw van de Mon Plaisir mavo komt een nieuw gebouw, dat bestemd is voor de Mon Plaisir havo. PlaisirVanmorgen werd de banner gepresenteerd in aanwezigheid van Onderwijsminister Rudy Lampe.
De bescheiden ceremonie was van grote betekenis voor de Stichting Protestants Christelijk Onderwijs Aruba (SPCOA), die de Mon Plaisir-scholen beheert. De school biedt uitsluitend onderwijs in het Nederlands aan. Bestuurslid Randall Croes benadrukte dat de groei van de bevolking het nodig heeft gemaakt om de middelbare school met een afdeling havo uit te breiden.
De eerste lichting van de havo begint in augustus van dit jaar met maar liefst vijf klassen. Voorlopig worden de leerlingen ondergebracht in een gehuurd gebouw.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.