Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Naast het gebouw van de Mon Plaisir mavo komt een nieuw gebouw, dat bestemd is voor de Mon Plaisir havo. PlaisirVanmorgen werd de banner gepresenteerd in aanwezigheid van Onderwijsminister Rudy Lampe.
De bescheiden ceremonie was van grote betekenis voor de Stichting Protestants Christelijk Onderwijs Aruba (SPCOA), die de Mon Plaisir-scholen beheert. De school biedt uitsluitend onderwijs in het Nederlands aan. Bestuurslid Randall Croes benadrukte dat de groei van de bevolking het nodig heeft gemaakt om de middelbare school met een afdeling havo uit te breiden.
De eerste lichting van de havo begint in augustus van dit jaar met maar liefst vijf klassen. Voorlopig worden de leerlingen ondergebracht in een gehuurd gebouw.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).